Servicekonsulten Netty Isaksson hjälper dig med redovisning, löner, personal, analysering av bolaget m.m.
 
 
 
 
 
 
 
HEM          AFFÄRSIDÉ          TJÄNSTER          ERFARENHET          REFERENSER / REKOMMENDATIONER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min affärsidé är att vara en resurs för företag som är i behov av avlastning några timmar då och då. Kanske en dag i veckan eller någon gång i månaden men ej i den utsträckning att anställning av ny medarbetare behövs.

Du som företagare, VD eller på annat sätt ansvarig, är noggrann i ditt val av medarbetare och vill anlita en person som sköter dina uppdrag på ett seriöst, lojalt och erfaret sätt. Du sätter integritet och ärlighet som en av de viktigaste egenskaper hos den du ger ditt förtroende till. Du kanske behöver en person som sköter marktjänsten när du gör business som får bolaget att bli mer framgångsrikt eller kanske du fortfarande försöker klara av din bokföring, avstämning, bokslut och budget när du egentligen vill ägna dig åt att komma på nya affärsidéer som gör ditt bolag mer eftertraktat!

I större bolag behövs ofta en extra resurs när månadsboksluten ska färdigställas. Sjukdomar lever vi ständigt med, vilka kan rubba den normala balansen ganska rejält. Speciella uppdrag utanför den ordinarie personalens arbetsinsats uppstår ofta. Då behöver du en person, som lär sig rutinerna och som återkommer utan frågor, varje vecka, månad eller för att ge assistans i några timmar.
Servicekonsulten Netty Isaksson border=
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Netty Isaksson   |   Astrakangatan 8, 417 28 Göteborg   |   Mobil: 0708 168 608   |   E-post: info@servicekonsulten.com